عزیزالله سیفی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: در ایام تعطیلات نوروز 89، بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر از نمایشگاه های صنایع دستی در سراسر این استان بازدید کردند.
وی افزود: همزمان با فرا رسیدن ایام تعطیلات نوروز و آغاز سفرهای نوروزی، 19 بازارچه صنایع دستی در یزد ایجاد شد که در این ایام به طور متوسط روزانه 180 هزار نفر از این نمایشگاه ها بازدید کردند.
وی افزود: فعالیت تعدادی از این بازارچهها از 25 اسفندماه و برخی دیگر از اوایل فروردین ماه جاری آغاز شده و تا 15 فروردین در نقاط تعیین شده برپا خواهند بود.
سیفی با بیان اینکه تلاش شده این بازارچه ها در تمامی شهرستان های استان دایر شود، افزود: از 19 بازارچه راه اندازی شده، هشت بازارچه در یزد، چهار بازارچه در میبد، سه بازارچه در اردکان و در شهرهای بافق، ابرکوه، طبس و زارچ نیز هر کدام یک بازارچه مستقر است.
سیفی خاطرنشان کرد: از 19 بازارچه یاد شده 18 بازارچه به صورت استانی برگزار شده و بازارچه شهرستان طبس به صورت منطقه ای در قالب نمایشگاه دایر شده است.
وی همچنین یادآور شد: از چهار بازارچه موجود در شهرستان میبد نیز دو بازارچه به صورت تخصصی به سفال و سرامیک اختصاص دارد.
سیفی با اشاره به اینکه استان یزد در تولید صنایع دستی از استانهای مطرح کشور به شمار میرود، بیان داشت: این بازارچه ها با هدف معرفی صنایع دستی استان یزد راه اندازی شده است و تاکنون نیز در تحقق این هدف موفق بوده ایم.
سیفی از جمله صنایع دستی معروف استان یزد را ترمه بافی، احرامی بافی، دارایی بافی، حکاکی روی مس، حکاکی روی شیشه، شمدبافی، ساخت زیور آلات و .... برشمرد.


نظر شما